Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Στην συνέχεια αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210 9484 268210 9484 268 ή μέσω e-mail στο info@dalezios.com

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι στην Ιστοσελίδα μας και στο ΤΑΒ Τραπεζικοί Λογαριασμοί ( ή κλικάρετε το link:

Κόστος για Τραπεζική Κατάθεση δεν υπάρχει.

Οι συνεργαζόμενες Τράπεζες είναι:

Eurobank, Εθνική και Alpha

Σημείωση: Τυχόν κατάθεση μέσω e-banking και όχι απ’ ευθείας σε κάποια από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες, επιφέρει έξοδα τα οποία δεν μας επιβαρύνουν. Σε μη συμφωνία του Πελάτη θα επιστρέφεται το καταβληθέν ποσό, αφού αφαιρεθεί το ποσόν των εξόδων ( 4 € για την Εθνική και 3 € για τις έλλες Τράπεζες ). Εναλλακτικά, μπορεό ο Πελάτης στην Μεταφορά των χρημάτων μέσω e-banking να ζητήσει τα έξοδα να είναι OUR, και όχι SHARE. Στην περίπτωση αυτή το κόστος είναι περίπου 2 € , ανάλογα με την Τράπεζα Τράπεζα

PayPal

Το Σύστημα PayPal που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας – FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετανίας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της “πληρωμής.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.